Termeni si conditii

Magazinul online  de piese auto www.remorcacupiese.ro este operat de S.C. INCOMPANY STANDARD COMMERCE S.R.L.- D, persoana juridica romana cu sediul in Sat Rosu, Comuna Chiajna, strada Rezervelor, Nr. 62, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul J23/1075/2016, CUI RO 35796770, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. Infochiosk: 272589241015.

 

Efectuind o comanda pe site-ul www.remorcacupiese.ro, sunteti de-acord cu termenii si conditiile de mai jos:
Informatiile furnizate catre S.C. INCOMPANY STANDARD COMMERCE S.R.L.- D sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.), conform legilor in vigoare. S.C. INCOMPANY STANDARD COMMERCE S.R.L.- D nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Comanda online pe www.remorcacupiese.ro
Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care sunteti contactat telefonic sau prin e-mail de catre un agent de vanzari, si confirmati comanda.

Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va rugam sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Pentru anumite produse de origine (OE) care se aduc la comanda externa, se va achita un avans. Acesta poate constitui 100% din valoarea produsului.

De asemenea, pentru anvelopele care nu se afla in stoc, se va percepe un avans dupa cum urmeaza:   

*1-2 buc = 170ron;   

*3-4 buc = 340ron, aceasta va reprezinta suma pentru retur in cazul in care va razganditi.

Produsele comercializate prin intermediul www.remorcacupiese.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de www.remorcacupiese.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de www.remorcacupiese.ro se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

 

ATENTIE! Unele piese de schimb sunt cu VALOARE DE GARANTIE.

In momentul livrarii piesei se factureaza piesa noua impreuna cu valoare de garantie. Suma va fi comunicata de catre un agent de vanzari inainte de confirmarea comenzii.

Piesele pentru care se solicita piesa veche la schimb sunt reconditionate de producator pe linia de fabricatie. Aceste produse beneficiaza de aceleasi conditii de vanzare si garantie ca si piesele noi!

Conditii de returnare: Piesa auto inlocuita sa fie curata fara urme de ulei, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din ea si sa fie ambalata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. Piesa inlocuita sa fie trimisa inapoi in termen max. 4 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie. Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este indeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese.

 

Refuzarea unei comenzi
La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin e-mail de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comanda daca:
- nu avem pe stoc produsul comandat;
- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar;
- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului.

 

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse vandute de S.C. INCOMPANY STANDARD COMMERCE S.R.L.- D. Daca nu sunteti incantati de produsul cumparat, va rugam sa consultati categoria RETUR PRODUSE de pe pagina noastra.

 

Copyright
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea S.C. INCOMPANY STANDARD COMMERCE S.R.L.- D. Folosirea fara acordul companiei S.C. INCOMPANY STANDARD COMMERCE S.R.L.- D a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin e-mail. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.