Date cu caracter personal

Remorca cu Piese (Incompany Standard Commerce SRL-D) este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numar infochiosk: 272589241015.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, remorcacupiese.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia propriului lor cont de pe remorcacupiese.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, notificarea utilizatorilor/clientilor privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, trimiterea unor felicitari, cupoane cadouri sau alte mesaje speciale evaluarea produselor si serviciilor oferite, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a remorcacupiese.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, si va dati acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre remorcacupiese.ro.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Aveti dreptul de a refuza prelucrarea datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri trimise la adresa office@remorcacupiese.ro, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, societatea noastra poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Remorca cu Piese nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat adresa sa de email pe www.remorcacupiese.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, societatea noastra poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat (de exemplu, serviciul de curierat).

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.